Schoenen

Wat je schoenzolen je vertellen

Je lichaam kan je veel vertellen. Je neusgaten: zijn ze verschillend in grootte dan is dat een aanwijzing dat je longen ook verschillen in grote. Je nagels: verticale lijnen kunnen wijzen op problemen in de lever. Je oren: grote oorlellen; veel geluk. Wenkbrauwen die dik, borstelig en overal even breed zijn vertellen dat je een stabiele gezondheid hebt en dat grote veranderingen onwaarschijnlijk zijn. Maar wist je dat er meer manieren zijn om je lichaam te ‘lezen’? In deze blog leg ik uit wat je schoenzolen je vertellen.

In het boek ‘Ohasi – Wat Het Lichaam Je Zegt‘ las ik dat je aan de slijtage van iemands schoenen kan aflezen wat voor karakter iemand heeft en welke organen het moeilijk hebben.

Wat kan ik zien?

Is de buitenkant van je schoen versleten? Dan heb je waarschijnlijk problemen met je lever en galblaas. Maar als de binnenkant versleten is heb je wellicht last van je darmen. Is de hak afgesleten dan heb je nierklachten en waarschijnlijk pijn in je onderrug. Heb jij altijd trek in eten? Dan zou het wel eens zo kunnen zijn dat de voorkant bij je eerste 2 tenen afgesleten is.

Zelfs de geur van schoenen kan iets vertellen over het voedingspatroon. Een zoete geur zegt dat je te veel zoetigheid eet en dat er mogelijk miltklachten zijn. En een zoute geur geeft aan dat de nieren overbelast zijn.

Mijn eigen schoenen

Nu heb ik natuurlijk even mijn eigen schoenen erbij gepakt om te kijken welk deel bij mij het meeste versleten is. Ik zie vooral dat de hiel versleten is; nierklachten en pijn in de onderrug. En ik heb inderdaad snel last van pijn in mijn onderrug. Ook zie ik een punt midden op de voorvoet wat sneller verslijt dan de rest. Dat zit precies op de plek van Nier 1 – het eerste punt op de niermeridiaan.

Ik denk dat ik mijn nier maar moet laten behandelen.

Wat zie jij op je schoenzolen?

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *