SHIATSU

Wil je van een bepaalde klacht af kies dan voor Intake + behandeling. Voor de eerste behandeling krijg je een vragenlijst per mail toegestuurd, die je voor de eerste behandeling weer terugstuurt. Na 4 behandelingen bespreken we de voortgang en het behandelplan.

Voorkomen is beter dan genezen. De Chinezen onderhouden hun lichaam met massages om niet ziek te worden of blessures te voorkomen. Een Shiatsu behandeling als onderhoud is dan ook ideaal. 

SHIATSU INTAKE + BEHANDELING

€ 80,00

Eerste therapeutische Shiatsu behandeling. Voorafgaand krijg je een vragenlijst per mail toegestuurd. Vergoeding door zorgverzekeraar is mogelijk afhankelijk van uw aanvullende pakket.

SHIATSU ONDERHOUD/VERVOLG

€ 72,00

Een therapeutische Shiatsu behandeling duurt circa 60 minuten. Vergoeding door zorgverzekeraar is mogelijk afhankelijk van uw aanvullende pakket.

SHIATSU mom to be-pakket

€ 245,00

Afhankelijk van de situatie behandelingen om de baby in stuit te draaien (va. 32 weken) en/of de bevalling voorbereiden en soepel te laten verlopen (va. week 36). Plus een Balance Yourselfcare-pakket (twv. € 20,-) met materialen en uitleg om thuis aan de slag te gaan ter ondersteuning van de behandelingen. Gemiddeld 3 behandelingen. Kleinigheidje thuisgestuurd na bevalling. Vergoeding door zorgverzekeraar is mogelijk afhankelijk van uw aanvullende pakket.

STOELMASSAGES voor bedrijven

14 november was het in het nieuws dat veel mensen met een burn-out kampen. De kosten daarvan komen voor rekening van het bedrijf. Het salaris loopt door terwijl de werknemer niet productief is. De kosten voor een burn-out liggen rond de €400,- per dag. Kosten als loondoorbetaling, vervanging, arbodienstverlening en verzuimbegeleiding vallen hieronder. Wat zou het fijn zijn om de werkstress terug te kunnen dringen door middel van stoelmassages.

 

Kort ontspannen en weer nieuwe energie opdoen. Een stoelmassage heeft een revitaliserend effect op de spieren en ontspant het zenuwstelsel. Klachten aan rug, nek, schouders en armen worden ondertussen effectief behandeld.

Mooie bijkomstigheid is dat stoelmassages vallen onder de WKR van de belastingdienst. In de Werkkostenregeling kan 3%, voor het jaar 2023, (het percentage van 1,7% in 2022 stijgt naar 3% in 2023) van het totale fiscale loon gebruikt worden voor onbelaste onkostenvergoedingen en verstrekkingen. 

15 MINUTEN

€ 15,00

Stoelmassage van 15 minuten. Minimale afname 3 uur. Mail voor een persoonlijk offerte met mooie korting bij afname voor een half jaar. 

20 MINUTEN

€ 20,00

Stoelmassage van 20 minuten. Minimale afname 3 uur. Mail voor een persoonlijk offerte met mooie korting bij afname voor een half jaar. 

30 MINUTEN

€ 30,00

Stoelmassage van 30 minuten. Minimale afname 3 uur. Mail voor een persoonlijk offerte met mooie korting bij afname voor een half jaar. 

VERGOEDINGEN

Wordt Shiatsu vergoed? Ja, Shiatsu valt onder de alternatieve geneeswijzen. Bij de meeste zorgverzekeraars kan je voor de behandelkosten een vergoeding krijgen. Als je alternatieve geneeswijzen in jouw aanvullende verzekeringspakket hebt dan is de kans groot dat de Shiatsu-behandeling, geheel of gedeeltelijk, vergoed wordt. De zorgverzekeraars verschillen van elkaar in welk bedrag je kan terugkrijgen voor een Shiatsu-behandeling. Het is aan te raden om dit van te voren even uit te zoeken. Na afloop van de behandeling stuur ik de factuur per mail, zodat deze kan betaald en direct gedeclareerd kan worden.

Shiatsu therapie

Annuleer kosteloos 24 uur voorafgaand aan de Shiatsu behandeling. Bij een annulering binnen 24 uur wordt de gereserveerde massage in rekening gebracht.

Voor meer informatie verwijs ik je door naar de algemene voorwaarden.