onze tarieven

SHIATSU

Shiatsu is een drukpuntmassage. Door middel van druk op de meridianen (energiebanen) zal de Qi (levensenergie) in beweging komen waar deze was vastgelopen en wellicht pijn veroorzaakte. Wil je van een bepaalde klacht af kies dan voor Intake + behandeling. Voor de eerste behandeling krijg je een vragenlijst per mail toegestuurd, die je voor de eerste behandeling weer terugstuurt. Na 4 behandelingen bespreken we de voortgang en hoe we verder gaan. Ben je nieuw in mijn praktijk? Dan krijg je bij de eerste behandeling een kleinigheidje. 

Shiatsu therapie is onderdeel van de Chinese geneeskunde. Inmiddels heb ik een grote toolbox aan mogelijkheden die ik kan inzetten tijdens een behandeling. Bij de een gebruik ik, als aanvulling, Moxa; bij de ander Japanse acupunctuur. Het zorgt ervoor dat het zelfhelend vermogen aan de slag gaat. Ik geef het een duwtje in de goede richting en jouw lichaam pakt het op. Wat ik een mooie vergelijking vind is dat ik het lichaam zie als een tuin die onderhouden moet worden. Een keer in de zoveel tijd moet je wat onkruid wieden of wat takken snoeien van de boom en soms ook wat voeding toevoegen om de tuin gezond en fleurig te houden. 

SHIATSU INTAKE + BEHANDELING

€ 88,00

  • De eerste therapeutische Shiatsu behandeling duurt 60 minuten.
  • Voorafgaand krijg je een vragenlijst per mail toegestuurd die ik voor de eerste behandeling doorneem.
  • Zo kan ik tijdens de behandeling al gerichter te werk bij de klachten.

SHIATSU ONDERHOUD/VERVOLG/preventie

€ 80,00

  • Een vervolg/onderhoud/preventie behandeling van 60 minuten.
  • Shiatsu is ideaal als preventie van klachten.
  • Als aanvulling geef ik tips die jouw gezondheid of herstel kunnen ondersteunen. Of het nu om strekkingen gaat of tips over voeding.

TCM Voeding consult

 

€ 80,00

  • Een TCM Voeding Consult 60 minuten.
  • Mogelijkheid online.
  • Document met voedingstips do’s and don’ts aangepast op klachten. Passende recepten.

STOELMASSAGES voor bedrijven

Je zit op een stoel met je ogen gesloten; vogelgeluiden op de achtergrond en je kan even op minivakantie in het bos. Rust… Even geen drukte of stress; je kan alles van je af laten glijden. Je hoeft niks te doen en nergens aan te denken. Na de massage ben je weer helemaal in balans en kan je verkwikt verder met de dag. Net als bij mijn Shiatsu behandelingen geef ik waar nodig tips mee. Tips die passen bij de klacht waar iemand last van heeft. Mijn stoelmassages zijn een soort mini-therapeutische behandelingen. Ik vraag, kijk en voel wat degene, die bij mij op de stoel komt zitten, nodig heeft en daarmee ga ik aan de slag. Het is dus geen vast staande kata die ik bij elk persoon doe; elke stoelmassage is anders. 

 

15 MINUTEN
Mini-ontspanning


€ 15,00

De focus licht op kort ontspannen, eventueel massage van een klacht. Minimale afname 3 uur. Mail voor een persoonlijk offerte met mooie korting. 

20 MINUTEN
Midi-ontspanning
(meest gekozen)

€ 20,00

Ideale combi van ontspannen en korte klachten behandeling aan rug, nek, schouders, hoofd of armen. Minimale afname 3 uur. Mail voor een persoonlijk offerte met mooie korting.

30 MINUTEN
Maxi-ontspanning


€ 30,00

Maximale ontspanning, uit je hoofd; in je lichaam, ruimte om meerdere klachten mee te nemen in de behandeling. Minimale afname 3 uur. Mail voor een persoonlijk offerte met mooie korting.

VERGOEDINGEN

Wordt Shiatsu vergoed? Ja, Shiatsu valt onder de alternatieve geneeswijzen. Bij de meeste zorgverzekeraars kan je voor de behandelkosten een vergoeding krijgen. Als je alternatieve geneeswijzen in jouw aanvullende verzekeringspakket hebt dan is de kans groot dat de Shiatsu-behandeling, geheel of gedeeltelijk, vergoed wordt. De zorgverzekeraars verschillen van elkaar in welk bedrag je kan terugkrijgen voor een Shiatsu-behandeling. Het is aan te raden om dit van te voren even uit te zoeken. Na afloop van de behandeling stuur ik de factuur per mail, zodat deze kan betaald en direct gedeclareerd kan worden.

Afspraak maken

Maak online een afspraak voor een Shiatsu behandeling, of stoelmassage bij een bedrijf, bel direct.

Afspraak annuleren?

Verzet of annuleer kosteloos 24 uur voorafgaand aan de Shiatsu behandeling. Bij een annulering binnen 24 uur zal ik € 30,- in rekening brengen.

Shiatsu

 

Voor meer informatie verwijs ik je door naar de algemene voorwaarden.