SHIATSU

Wil je van een bepaalde klacht af kies dan voor Intake + behandeling. Voor de eerste behandeling krijg je een vragenlijst per mail toegestuurd, die je voor de eerste behandeling weer terugstuurt. Na 4 behandelingen bespreken we de voortgang en het behandelplan.

Voorkomen is beter dan genezen. De Chinezen onderhouden hun lichaam met massages om niet ziek te worden of blessures te voorkomen. Een Shiatsu behandeling als onderhoud is dan ook ideaal (Onderstaande prijzen zijn incl. BTW).

SHIATSU INTAKE + BEHANDELING

€ 78,00

Eerste therapeutische Shiatsu behandeling. Voorafgaand krijg je een vragenlijst per mail toegestuurd. Vergoeding door zorgverzekeraar is mogelijk afhankelijk van uw aanvullende pakket.

SHIATSU ONDERHOUD/VERVOLG

€ 70,00

Een therapeutische Shiatsu behandeling duurt circa 60 minuten. Vergoeding door zorgverzekeraar is mogelijk afhankelijk van uw aanvullende pakket.

STOELMASSAGES voor bedrijven

Kort ontspannen en weer nieuwe energie opdoen kan met een stoelmassage. De massage heeft een revitaliserend effect op de spieren en je zenuwstelsel. Klachten aan rug, nek, schouders en armen worden effectief behandeld. 

15 MINUTEN

€ 15,00

Stoelmassage van 15 minuten. De massage heeft een revitaliserend effect op de spieren en je zenuwstelsel. Klachten aan rug, nek, schouders en armen worden effectief behandeld.

20 MINUTEN

€ 20,00

Stoelmassage van 20 minuten. De massage heeft een revitaliserend effect op de spieren en je zenuwstelsel. Klachten aan rug, nek, schouders en armen worden effectief behandeld.

30 MINUTEN

€ 30,00

Stoelmassage van 30 minuten. De massage heeft een revitaliserend effect op de spieren en je zenuwstelsel. Klachten aan rug, nek, schouders en armen worden effectief behandeld.

VERGOEDINGEN

Wordt Shiatsu vergoed? Ja, Shiatsu valt onder de alternatieve geneeswijzen. Bij de meeste zorgverzekeraars kan je voor de behandelkosten een vergoeding krijgen. Als je alternatieve geneeswijzen in jouw aanvullende verzekeringspakket hebt dan is de kans groot dat de Shiatsu-behandeling, geheel of gedeeltelijk, vergoed wordt. De zorgverzekeraars verschillen van elkaar in welk bedrag je kan terugkrijgen voor een Shiatsu-behandeling. Het is aan te raden om dit van te voren even uit te zoeken. Na afloop van de behandeling stuur ik de factuur per mail, zodat deze kan betaald en direct gedeclareerd kan worden.

Shiatsu therapie

Annuleer kosteloos 24 uur voorafgaand aan de behandeling. Bij een annulering binnen 24 uur wordt de gereserveerde massage in rekening gebracht.

Voor meer informatie verwijs ik je door naar de algemene voorwaarden.