menu close menu

Kies je eigen masseur

Als ik stoelmassages geef kom ik veel mensen op een dag tegen. Ook mensen die regelmatig naast de stoelmassage gemasseerd worden, maar er eigenlijk niet tevreden over zijn. Ze gaan er naartoe, omdat ze denken dat het helpt, maar dit blijkt niet altijd het geval te zijn.

MIJN TIP: Ga op zoek naar wat bij jou past. Misschien is dat wel een andere masseur of een andere massagevorm. Wil je liever een stevige massage, of iets waarbij je tot rust kan komen? Laat je je graag door een fysiotherapeut of een sportmasseur behandelen of ga je liever naar een spa waar ook de sfeer prettig is?

Overal zijn weer masseurs die op een andere manier masseren. Als je ergens lekker wil eten kies je ook iets wat bij je past. En mocht het bevallen dan kom je er vaker terug. Toch?

Laatst gaf ik iemand een massage die van huis uit had meegekregen dat je goed voor je lichaam moet zorgen en dan ook minstens een keer in de maand zich liet masseren. Ook had ze zelf massagetechnieken geleerd om thuis haar baby te masseren of de andere familieleden als die dat konden gebruiken.

Zo weet je wat je lichaam nodig heeft en wanneer het tijd is voor een massage. Ook zij had een aantal favorieten, maar probeerde ook regelmatig iets nieuws.

Wat past er bij jou?

08-08-17 | 0 comments | in Nieuws

Comments are closed.