Shiatsu therapie

WAT IS JOUW KLACHT?

Slaap je slecht in of ben je ‘s nachts vaak wakker of wordt je heel vroeg wakker en kan je daarna niet meer inslapen? Heb je daarnaast ook last van pijn in je onderrug? Goede nachtrust is essentieel bij het herstel van allerhande klachten. Ik zie vaak dat als men weer een aantal nachten goed heeft kunnen slapen dat meerdere klachten ook oplossen.

Vaak gaat slecht slapen gepaard met klachten aan de onderrug. Zit je de hele dag achter je computer in een slechte houding? Dan geef ik je een paar tips.

Sta regelmatig op

Sta regelmatig op om een glas water of thee te pakken of ga na de lunch een ommetje te wandelen (Door het zittende werk komen de darmen tot stilstand en dat is niet bevorderlijk voor de doorstroming en vertering van het voedsel. Al na 5 minuten wandelen zijn de darmen weer aan het werk!)

Rekken en strekken

Regelmatig rekken en strekken! Op mijn Youtube kanaal deel ik korte filmpjes met uitleg voor oefeningen die je kan doen als je veel achter de pc zit. Door dit regelmatig te doen blijven schouders, nek en rug flexibel.

AANVULLENDE BEHANDELINGEN

'De behandeling bij Emma heeft me goed gedaan. Er kwam heel veel vermoeidheid los en daarna voelde ik dat ik weer in beweging kon komen. Als therapeut is Emma een empathische, rustige vrouw en erg prettig. Ze vroeg door over mijn klachten, luisterde goed en wist precies op de juiste punten te vinden waar het vast zat. Het was een bijzondere ervaring en zeker aan te raden.'
Vicky