Shiatsu therapie

WAT IS JOUW KLACHT?

Regelmatig last van hoofdpijn? Zit je vaak helemaal in je computer gedoken of voel je het opkomen als de stress en werkdruk toeneemt? Ik help je graag om bewuster te worden van wat er gebeurd in jouw lichaam en zelf te handelen als de klacht weer op komt zetten.

Naast een heerlijk stevige massage geef ik ook erg graag tips mee die speciaal bij jouw klacht kunnen helpen. Of dit nu over voeding gaat of over strekkingen die jouw klachten kunnen verminderen.  

Sta regelmatig op

Sta regelmatig op om een glas water of thee te pakken of ga na de lunch een ommetje te wandelen (Door het zittende werk komen de darmen tot stilstand en dat is niet bevorderlijk voor de doorstroming en vertering van het voedsel. Al na 5 minuten wandelen zijn de darmen weer aan het werk!)

Rekken en strekken

Regelmatig rekken en strekken! Op mijn Youtube kanaal deel ik korte filmpjes met uitleg voor oefeningen die je kan doen als je veel achter de pc zit. Door dit regelmatig te doen blijven schouders, nek en rug flexibel.

AANVULLENDE BEHANDELINGEN

'De behandeling bij Emma heeft me goed gedaan. Er kwam heel veel vermoeidheid los en daarna voelde ik dat ik weer in beweging kon komen. Als therapeut is Emma een empathische, rustige vrouw en erg prettig. Ze vroeg door over mijn klachten, luisterde goed en wist precies op de juiste punten te vinden waar het vast zat. Het was een bijzondere ervaring en zeker aan te raden.'
Vicky