klacht bespreken

WAT IS JOUW KLACHT?

Een pijnlijk litteken of een die in de omgeving nog erg gevoelig is?Regelmatig last van hoofdpijn? Zit je vaak helemaal in je computer gedoken of voel je het opkomen als de stress en werkdruk toeneemt? Ik help je graag om bewuster te worden van wat er gebeurd in jouw lichaam en zelf te handelen als de klacht weer op komt zetten.

Naast een heerlijk stevige massage geef, of een littekenbehandeling geef met Japanse acupunctuur, geef ik ook graag tips mee in de mail als dat jou verder kan helpen. Of dit nu over voeding gaat of over strekkingen die jouw klachten kunnen verminderen.  

Sta regelmatig op

Sta regelmatig op om een glas water of thee te pakken of ga na de lunch een ommetje te wandelen (Door het zittende werk komen de darmen tot stilstand en dat is niet bevorderlijk voor de doorstroming en vertering van het voedsel. Al na 5 minuten wandelen zijn de darmen weer aan het werk!)

Rekken en strekken

Regelmatig rekken en strekken! Op mijn Youtube kanaal deel ik korte filmpjes met uitleg voor oefeningen die je kan doen als je veel achter de pc zit. Door dit regelmatig te doen blijven schouders, nek en rug flexibel.

AANVULLENDE BEHANDELINGEN

'Afgelopen jaar heb ik een half jaar lang minimaal 1 keer per week een Shiatsu behandeling ontvangen van Emma. Ik vind de behandelingen altijd prettig, Emma is rustig en professioneel. Na elke behandeling ging ik ontspannen naar huis.'
Evelien
'Afgelopen Ik kijk terug op 2 hele goede behandelingen tijdens mijn zwangerschap. Een keer om de ligging van de baby te draaien met Moxa en een keer om de bevalling voor te bereiden met massage en Moxa. Beide behandelingen hadden vrijwel gelijk effect. Emma is heel vakkundig en een heel prettige therapeute.'
Luca