Behandelingen

Ken je dat heerlijke gevoel wanneer je partner je nek en schouders masseert? Helaas zonder resultaat, want nog geen halfuur later heb je weer pijn. Of misschien heb je last van die gevoelloze plekken op je huid, zoals bij een litteken. Je bent niet de enige. Ontdek hoe ik je met een Shiatsubehandeling of littekenbehandeling jouw leven een stuk leuker maak.

Shiatsu therapie

Waarom een massage meer is dan ontspanning

Als je een massage bij mij boekt, wil ik met jou een band opbouwen. Waar komt je pijn vandaan? Heeft je hoofdpijn te maken met stress? Zo kan ik gericht advies geven. Niet om je de les te lezen, maar om de energetische balans in je lichaam te verbeteren. Bijvoorbeeld met voeding- en strekkingtips. Ons doel is hetzelfde, namelijk dat jij straks blij de deur uitloopt.

Shiatsu behandeling

Met een stevige Shiatsu massage masseer ik pijnlijke blokkades in je energiebanen (meridianen) weg. Deze meridianen zitten in je hele lichaam en zijn verbonden met elkaar. Ontspanning in de ene baan, betekent ook rust in een ander deel van je lichaam.

Versterkt je immuunsysteem
Stimuleert je levensenergie
Verlicht je pijn

Japanse acupunctuur

Japanse acupunctuur verlicht effectief pijnlijke, jeukende, gevoelige of gevoelloze littekens. Het littekenweefsel snijdt je meridiaan door, wat de energiestroom verstoort. Door het littekenweefsel te behandelen, verminderen je klachten.

Gebruik van dunne naalden
Bevordert energiestroming
Stimuleert zelfgenezend vermogen

Waarmee ik je help

Lees meer over de voordelen van de volgende behandelingen

kORT OVER DE BEHANDELINGEN EN AANVULLENDE BEHANDELINGEN

'Afgelopen jaar heb ik een half jaar lang minimaal 1 keer per week een Shiatsu behandeling ontvangen van Emma. Ik vind de behandelingen altijd prettig, Emma is rustig en professioneel. Na elke behandeling ging ik ontspannen naar huis.'
Evelien
'Afgelopen Ik kijk terug op 2 hele goede behandelingen tijdens mijn zwangerschap. Een keer om de ligging van de baby te draaien met Moxa en een keer om de bevalling voor te bereiden met massage en Moxa. Beide behandelingen hadden vrijwel gelijk effect. Emma is heel vakkundig en een heel prettige therapeute.'
Luca