Bedrijfsmassage

Stoelmassage op werk: Een oase van ontspanning

Je zit op een stoel met je ogen gesloten; je kan even op minivakantie. Rust… Even geen drukte of stress; je kan alles van je af laten glijden. Je hoeft niks te doen en nergens aan te denken. Na de stoelmassage ben je weer helemaal in balans en kan je verkwikt verder met de dag. Net als bij mijn Shiatsu behandelingen geef ik waar nodig tips mee. Tips die passen bij de klacht waar iemand last van heeft. Mijn bedrijfsmassages zijn een soort mini-therapeutische behandelingen. Ik vraag, kijk en voel wat degene, die bij mij op de massagestoel komt zitten, nodig heeft en dat neem ik mee in de massage. Het is dus geen vast staande kata die ik bij elk persoon doe; elke stoelmassage is anders.

Stoelmassage in Amsterdam: Van stress naar rust

Terwijl je voorover gebogen in de massagestoel zit worden nek, rug, schouders, armen en handen gemasseerd. Binnen korte tijd zak je uit je hoofd in je lichaam en misschien zak je wel even weg in een powernap. Volledige ontspanning. Voor je ’t weet is de bedrijfsmassage voorbij! Na 15, 20 of 30 minuten stap je met een glimlach van de massagestoel. Wil je ook een stoelmassage op locatie op jouw werkplek? Ik kom graag langs met mijn stoel op locatie in Amsterdam. 

Bedrijfsmassage: welzijn op kantoor

14 november 2022 was het in het nieuws dat veel mensen met een burn-out kampen. De kosten daarvan komen voor rekening van het bedrijf. Het salaris loopt door terwijl de werknemer niet productief is. De kosten voor een burn-out liggen rond de €400,- per dag. Kosten als loondoorbetaling, vervanging, arbodienstverlening en verzuimbegeleiding vallen hieronder. Wat zou het fijn zijn om de werkstress terug te kunnen dringen door middel van stoelmassages. Mooie bijkomstigheid is dat stoelmassages vallen onder de WKR van de belastingdienst. In de Werkkostenregeling kan 1,92%, voor het jaar 2024 van het totale fiscale loon gebruikt worden voor onbelaste onkostenvergoedingen en verstrekkingen.